Identike, këngëtarja serbe vjᶒdh komplet këngën e Xhensilës, nuk i ndërron as titullin

‘’Ale ale’’ është njëra nga këngët e Xhensila Myrtezajt e publikuar gjatë vitit 2022.

 

Ky projekt që rezultoi suksesshëm ka kaluar edhe kufijtë dhe së fundmi është realizuar edhe në gjuhën serbe.

Është këngëtarja boshnjako-serbe Maja ‘’Maya’’ Berović e cila e ka publikuar ditën e djeshme projektin e ri me titullin e njëjtë ‘’Ale ale’’ por edhe melodi identike e tekst të ngjashëm.