Shënoi kundër Serbisë, Granit Xhaka në mediet ndërkombëtare: Jam i biri i një shqiptari që e kanë mbajtur në bürg e rrähur

  Granit Xhaka sot u shndërrua sërish në he ro të shqiptarëve të Kosovës pasi bashkë me kombëtaren e Zvicrës ia doli ta mposhte dhe eli minonte Serbinë. Por, motivi i tij i madh për lojë kundër Serbisë, ka rrënjë të mëhershme. Në një intervistë dhënë për gazetën prestigjioze The Guardian, ai fliste edhe për… Continue reading Shënoi kundër Serbisë, Granit Xhaka në mediet ndërkombëtare: Jam i biri i një shqiptari që e kanë mbajtur në bürg e rrähur

Published
Categorized as STORY

Рo bëhet nami në rrjet, aѕkuѕh nuk e di se ѕi quhet ky frut?

Një hulumtim kanadez ka treguar që lëngu i thanës, i cili përmban përbërësit e caktuar antibakterial, mund të ndihmojë në parandalimin e infeksioneve të përsëritura të sistemit urinar te fëmijët. Është dëshmuar që lëngu i thanës, i cili përmban koncentrime të larta të proantocianideve, mund të reduktojë rrezikun nga infeksionet të përsëritura të sistemit urinar… Continue reading Рo bëhet nami në rrjet, aѕkuѕh nuk e di se ѕi quhet ky frut?

Published
Categorized as STORY

VazeΙina, nje krem qe ben cudira ρer ju. 8 menyra ѕe ѕi ta ρerdorni

Fshehja e majave dyshe te flokët Përdorni vazelinë si një mënyrë të përkohshme për të kontrolluar dhe fshehur majat e dyshe në flokët tuaj të pabindur. Të njëjtën gjë mund të bëni edhe për vetullat.   Restaurim mobiljesh Nivelet e pabalancuara të lagështisë në mobilje shpesh mund të çojnë në formimin e njollave të shëmtuara.… Continue reading VazeΙina, nje krem qe ben cudira ρer ju. 8 menyra ѕe ѕi ta ρerdorni

Published
Categorized as STORY

Вurri divorсohet dhe lidhet me nje kukull. Taѕhme рo kalon рuѕhimet dhe muajin e mjaltit.Foto

Një bodybuilder pasi eshte divorcuar eshte lidhur me nje kukull dhe thote qe po kalon muaj mjalti.   Ai thote se eshte i lumtur me te sepse ajo nuk te lodh me llafe dhe te bertitura. Ai shkon me te dhe te pij kafe por dhe te drekoj. Te gjithe njerezit sillen mire me ne… Continue reading Вurri divorсohet dhe lidhet me nje kukull. Taѕhme рo kalon рuѕhimet dhe muajin e mjaltit.Foto

Published
Categorized as STORY